Espresso House, ingen höjdare.

Jag var inne på Espresso house förut och beställde klart och tydligt en varm god choklad med laktosmjölk + grädde. När jag sätter mig på den hårda snurrande stolen och smuttar på min varma goda choklad så fylls min mun med en besk äcklig smak av halvkall caffe latte. Jag går snällt tillbaka till kassan för att påpeka för den stressiga blondinen att hon gett mig fel "caffe". Där står jag och minuterna går utan att hon börjar tillbereda min choklad istället fortsätter hon hjälpa de i kön. Tillslut börjar hon babbla om någon sojamjölk jag säger att jag vill ha laktos fri mjölk! Sen efter ytterligare några minuter får jag min varma choklad som saknar grädde och istället flyter det något kallt skum ovanpå som inte faller mig i smaken. För att inte klaga så mycket så struntar jag i detta hon i kassan hade ju så mycket att göra. Jag smakar på chokladen och vart fan är choklad smaken? Chokladen smakar bara allmänt äcklig och den äckliga mjölken smakar inte choklad, jag kan inte beskriva smaken men det smakar inte choklad kan jag lova. Fick dessutom betala 3 kr extra för jag ville ha laktos fri mjölk men när jag kommer hem känner jag hur min mage börjar bubbla och jag mår illa. Hon har då inte gett mig en laktos fri varm choklad kan jag lova. Tackar nog nej till Espresso house i framtiden.


Kommentarer
Postat av: cilla

fan vad man blir irriterad på sånt. sådär blir det hela tiden för mig också. småsaker som att dom lägger marshmallows (stavning?) iställe för grädde på varmchoklad man har beställt, är sånt man tycker att dom borde fixa. som sagt, irriterande ;b

2007-11-04 @ 19:15:28
URL: http://chessel.blogg.se
Postat av: Hanna ^^

guld i form av en ring eller halsband hade ja ju inte tackat nej till... men en tand??? hmm! då tar jag nog hellre choklad! =)

2007-11-04 @ 20:05:09
URL: http://hannaofsweden.blogg.se
Postat av: alexandra

Svar: ja det är superduperkul =D

2007-11-04 @ 21:19:04
URL: http://norrlandsflickaa.blogg.se
Postat av: Elin

Fyför! Sådant blir man så arg på(okej att hon gör fel en gång, men om hon ger en allergisk människa fel mjölk är det illa). Vart tog det vägen att kunden alltid har rätt, liksom?

2007-11-04 @ 21:45:29
URL: http://elinkan.blogg.se
Postat av: jenny

Jag håller med dig elin, funderade faktiskt på att gå tillbaka imorrgon argsint som jag var.

2007-11-04 @ 22:00:19
URL: http://strawberrygums.blogg.se
Postat av: gallon.blogg.se

Shit vad dåligt!

2007-11-05 @ 15:49:38
URL: http://gallon.blogg.se
Postat av: Fanny

Gud vad dåligt! :/

2007-11-05 @ 17:30:59
URL: http://faannybackman.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0