Äntligen sommar.

image27

image28

image29

image30

Kan aldrig välja vilka bilder jag ska ladda upp, skulle mer än gärna laddat upp 3-4 stycken till men kände att det blev för mycket. Imorgon ska vi visa upp vår dans vi koregraferat inför klassen och senare ska den även visas på niornas avslutning. Jag är inte riktigt nöjd med dansen, den är en blandning av modern-dans, cheerleading, och trams. Om vi tog bort tramset skulle dansen vara helt okej men det är inte direkt något vi hinner göra, då vi knappt kan dansen ännu, måste öva ganska mycket imorrgon på ea:n. Idag var det förövrigt över 20 grader ute och igår med för den delen, tycker att det blir lite för varmt dock, skulle inte tacka nej till våren men sommaren behöver inte komma riktigt ännu.

Du ser andra halvan av solen när den sjunker i väst.

224455-26
Saknar helgen lite och har helt tappat lust att gå till skolan, vill helst av allt bara vara ute i det underbara vårvädret. Sen skulle det inte vara fel med Lars winnerbäck, sommar, en park, fika, öl och kompisar.

Rutigt

Jag håller på att sy en söt 50-tals kjol, längtar tills den ska bli klar. Den är smårutig och rosa vit med en massvis av veck så vidden är ganska stor så att säga. Håller just nu på att förbereda min muntliga redovisning och hasch som jag ska ha imorrgon.  Imorrgon hoppas jag för den delen ska bli rolig. Jag och Louise har fixat en rolig kväll för vår vän som fyllt år nyss.


Puss&Kram

image24image23

Vårtecken

image20


image22

Inte varmt, men nästan vår

Jag liksom många andra längtar säkerligen till våren. Våren har smugit sig på flera gånger under de senaste veckorna men varje gång har man blivit lika besviken. Som idag när jag vaknade och tittade ut genom fönstret, snö. Jag blev lika chokad som sisst. När jag såg att det var snö tappade jag lusten med att gå ut. Idag hade jag tänkt att ha på mig mina mockasiner som inte tål vatten och jag kände verkligen inte för att sätta på mig ett par vantar istället,haha. Men när jag slutade skolan idag var snön borta, ganska skönt får hoppas på att det inte kommer ny i natt bara.


kram1,vi tre,kameran fel inställd.
2, Spegel bild lite 2005 ungefär.


Puss


Skrev för ett tag sedan ett inlägg om varför jag inte tycker att barnbidraget ska vara inkomstprövat men när jag skulle ladda upp det så hände det något konstigt med blogg.se. Inlägget raderades. Inte så kul.  Men om jag ska dra det hela kort så tycker jag inte barnbidraget ska vara inkomstrprövat då det redan idag gynnar dem fattiga och det är höginkomsttagarna som betalar mest i skatt och därför borde dem också få ta del av barnbidraget. Orkar inte utveckla det mer än så just nu.

Helgen har varit helt okej, bättre än vanligt nästan. I fredags var jag med Rebecka & Louise vi skulle övat på vår dans vi skall visa upp i skolan, blev inte så. Vi  festade och det var ganska kul, tillskillnad från hur det brukar vara om man säger så. Resten av helgen har med varit soft orkar dock inte skriva mer.

RSS 2.0