Outfit.


Gårdagens outfit hann inte uppdatera något igår, det var parteeey på kvällen. Orkar inte skriva något nu men kanske senare.

image13


Första nummret av.....

Jag har ett längre tag föjlt modetts blogg(ar) på internet att det nu är mindre än en vecka kvar tills tidningen kommer dimpa ner i brevlådan . Omslaget är jätte fräscht(snyggt) shortsen,tröjan,håret jag måste säga att dom har lyckats bra med första numrets omslag hoppas innehållet är lika bra som omslaget. Det är kul att de har med "gatans mode" inte bara massa catwalk biler sånt känns så tråkigt.image10

"Trend är något man följer. Stil är något man har"

Åkte till Göteborg förrut jag hade tänkt att vissa det jag skulle köpa här i bloggen,men köpte inget det känns ganska tråkigt då jag alltid brukar handla massor. Ska iallfall försöka dra in på shoppandet då jag vill köpa en ny  kamera(Canon eos 400 d) tror inte att det kommer gå så bra då jag nu vill köpa två par nya skor,en addidas hoddie,väskor och en massa annat. "Tren är något man fökjer. Stil är något man har" står på baksidan av veckans Klick jag håller verkligen med,det är colare och snyggare när folk vågar satsa på något som är mer eget våga sticka ut! (även fast jag inte alltid gör det) Men man ska alltid trivas i sina kläder blir så mycket snyggare då om man inte trivs i sin outfit kan även dom snyggaste kläderna bli fula. I dag kunde jag inte riktigt bestämma mig om jag skulle ha min jeansjacka(som jag tycker är jättesnygg) eller en skinnjacka men tillslut blev det  jeansjackan. Och redan efter att ha bloggat i någon dag så lägger jag upp ett osmikrande kort på ett osminkat jag, vetinte om det syns så jätte bra men under ena ögat har jag en blåtira också då är det inte så smikrande att vara osminkad men jag orkade inte bry mig idag,fast efter detta kortet la jag på lite mascara. Det var ett tag sedan jag sydde något nu känns som att det skulle vara kul fast jag behöver hitta snygga tyger.  Glà påsk !
Dagens outfit;

                        image9

On my way...

Innan jag ska dra mig tänkte jag bara ladda upp en bild som är några månader(fick jätte kass kvalite då jag fick kopiera den från bdb sen till paint osv har orginalkortet på min dator som är på lagning nu). Ikväll Laddar jag kanske upp lite outfits bilder.


image8

Kate Moss för Topshop.


Kate Moss kollektion för topshop finns nu upplagd på internet, vissa av kläderna var faktiskt riktigt fina.
 
På denna bild ser irena faktiskt riktigt snygg ut,lägger upp ett smakprov från kollektionen nedan.
Nu ska jag pallra mig iväg till duschen för att senare antagligen åka in till gbg.

image2


                     

Don`t hate on me.

Jag kommer att skriva om mig och mitt liv även mode(?)(kläder skor och annat då jag inte bryr mig så mkt om mode)och lite politik sen lite annat smått och gott, jag kan även säga att jag älskar att fotografera blir mestadels på mig själv hahaha men sparar till en ny kamera sen syr jag en del kläder själv när jag hittar tyg och så. Jag har som många andra just nu påsklov så de senaste dagarna har bestått av mestadels shopping och sen har jag även tagit det lungt,det är skönt att slippa plugga men jag måste ändå plugga till ett kommande matteprov så det får bli till helgen. I morrgon planerar jag att åka in till Göteborg men det är som sagt skärtorsdagen blev lite osäker på om affärerna jag skulle till har öppet imorrgon men får hoppas att dem har det!


Välkommen till min nya blogg!

Jag tänkte också börja blogga nu,förstår mig inte på detta så jättebra men det kommer. Lägger ialfall upp en outfitt bild idag.Outfit

Byxor: Cheap monday
Jacka: Carlings
Linne: Hm
Väska: Second hand


RSS 2.0